Gambaran Keseluruhan

Uniweld trading, Radico, Best Auto Windscreen

Uniweld Trading, Radico, Best Auto Windscreen kami kini berada dalam satu jenama iaitu - UNIWINDSCREEN

Uniweld Trading (Johor) Sdn. Bhd. pernah dikenali sebagai Syarikat Uniweld Trading. Pertubuhan ini ditubuhkan pada 31 Mei 1979.

Perniagaan teras syarikat kami adalah:

 1. Perdagangan Cermin Kereta Depan
 2. Pembaikan Cermin Kereta Depan
 3. Penggantian Cermin Kereta Depan
 4. Penggantian Cermin Kereta Pintu Kenderaan
tukar cermin kereta depan
tukar cermin kereta depan
tukar cermin kereta depan
tukar cermin kereta depan

Kami berada dikawasan

 1. Bukit Indah
 2. Tun Aminah
 3. Kempas
 4. Masai
 5. Taman Rinting
 6. Pasir Gudang
 7. Kebun Teh
 8. Johor Jaya
 9. Taman Daya
 10. Taman Sri Tebrau

Kami telah menyediakan perkhidmatan tuntutan insurans cermin depan cepat & mudah kepada pelanggan kami selama lebih dari 40 tahun dan kini memiliki 8 cawangan Kedai di seluruh Johor Bahru (Taman Sri Tebrau, Skudai, Kempas, Kebun Teh, Johor Jaya, Taman Daya, Bukit Indah, Masai , Taman Rinting, Pasir Gudang). Kami berusaha untuk memberikan perkhidmatan terbaik dari segi penghantaran tepat pada masanya, tingkah laku profesional dan nilai wang. Prosedur tuntutan yang mudah, profesional dan berkesan menjadikan Uniwindscreen pilihan pertama anda untuk semua perkhidmatan cermin depan!

Uniweld Trading (Johor) Sdn. Bhd telah lama menjadi tokoh penting terutama dalam pembaikan cermin depan dan penggantian cermin depan di Johor Bahru, Malaysia. Syarikat ini juga mengkhususkan diri dalam memperbaiki serpihan batu, tanda, dan retakan pada kaca depan kenderaan, cermin mata yang digilap dan pembaikan kebocoran.

WAWASAN

Uniweld Trading (Johor) Sdn. Bhd. berusaha untuk menjadi peneraju pasaran penggantian kaca automatik disamping itu memberikan sokongan pelanggan yang sangat baik untuk mencapai harapan pelanggan kami.

Kami memberikan pendidikan dan latihan berterusan untuk pekerja kami yang berdedikasi untuk memastikan kepuasan pelanggan diberikan pada setiap masa sambil menegakkan status sebagai bengkel panel cermin depan dan panel insurans premium di Johor Bahru, terutama di sekitar Taman Sri Tebrau, Tun Aminah, Kempas, Kebun Teh , Johor Jaya, Taman Daya, Bukit Indah, Masai, Taman Rinting, Pasir Gudang.

MISI

Kami berusaha untuk memberikan pengerjaan yang berkualiti untuk semua pembaikan cermin depan kami dan memberikan perkhidmatan nilai tambah untuk menarik perhatian pelanggan kami.

Kami juga berhasrat untuk menjadi pusat pembaikan cermin depan yang paling dicari di seluruh wilayah selatan dengan perkhidmatan berkualiti, penghantaran yang lebih cepat dan sokongan terbaik dalam kerja-kerja yang berkaitan dengan penggantian kaca automatik.