Gambaran Keseluruhan

Pusat pembaikan cermin depan kami mengkhususkan diri dalam penjualan dan servis pelbagai produk kaca automatik, tetapi tidak terhad kepada Cermin Kereta Depan, Cermin Kereta Belakang dan Cermin Kereta Pintu Auto.

Car glasses, repair and replacement.
PERATURAN PENGGUNAAN CERMIN GELAP
  • Konsultasi Percuma
  • Penggantian Kaca Depan Pintu Ke Pintu
  • Kami Memberikan Konsultasi Profesional Untuk Pelanggan Kami
  • Juruteknik Cermin Profesional Yang Berkemahiran Tinggi Dan Berpenggalaman
  • 2 Tahun Waranti Untuk Semua Gelas Yang Telah Kami Ganti
  • Pembekal Semua Jenis Cermin Automotif
  • Perkhidmatan Tuntutan Insurans

Gudang syarikat kami menyimpan pelbagai jenis cermin automotif dari kereta popular seperti Proton, Perodua, Toyota, Honda hingga kereta mewah seperti Mercedes Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Volvo. Selain itu, kami juga menyimpan banyak gelas kenderaan komersial seperti van dan lori.

volkswagen's logo bmw's logo audi's logo mercedes benz's logo volvo's logo honda's logo proton's logo perodua's logo toyota's logo

Juruteknik Berkemahiran Tinggi

Kami mempunyai pasukan juruteknik yang sangat mahir dan berpengalaman dalam membaiki dan mengganti semua gelas jenis kenderaan. Selanjutnya, kami memberikan pendidikan dan latihan berterusan kepada pekerja kami yang berdedikasi untuk memastikan kepuasan pelanggan diberikan pada setiap masa disamping itu, mengekalkan status sebagai pusat cermin depan premium dan bengkel panel insurans.

Teknologi

Kami memanfaatkan teknologi yang diimport seperti sistem pembaikan cermin depan CLEAR STAR (USA) dan ESPRIT (UK) untuk meningkatkan kecekapan dan mengekalkan daya saing kami dalam industri kaca automotif.

Kami juga mempunyai produk sistem pembaikan cermin depan kami sendiri, KLASWELD, yang merupakan sistem pembaikan cermin depan yang dapat menembus permukaan kaca melalui lubang pecah dengan resin cecair lutsinar. Ini kemudian akan melindungi kawasan yang pecah dan secara substansial mengembalikan jarak pandang ke kawasan yang diperbaiki.

Kerosakan cermin depan boleh disebabkan oleh serpihan batu yang diproyeksikan ke udara oleh kenderaan lain, benda jatuh dari atas dan juga pengelap cermin depan yang rosak. Di Uniwindscreen kami mempunyai penyelesaian untuk setiap jenis kerosakan.

Para profesional di Uniwindscreen dilatih untuk menguruskan kerosakan berikut:

Bull Eye
Retakan Tepat
Chip
Retakan Serpihan
Combination Break
Retakan Serentak
Edge Crack
Retakan Tepi
Half Moon
Separuh Bulan
Floater Crack
Retakkan Terapung
Star Break
Retakan Bintang
Stress Crack
Retakan Tekanan

Perkhidmatan Pintu Ke Pintu

Kami menyediakan perkhidmatan penggantian cermin depan di tempat untuk kemudahan pelanggan kami dan untuk memaksimumkan kepuasan pelanggan dengan menjimatkan masa dan kos mereka. maklumat lanjut mengenai perkhidmatan dari pintu ke pintu.